Training | In(ter)actie en Regie!

‘In(ter)Actie en Regie!’
Tijdens de training hebben we het over het verschil dat jij wel degelijk kunt maken als het gaat over het gedrag van de leerlingen in je klas. Ook als dat gedrag vragen op roept.
Want jouw aansturing, verwachtingen, communicatie, gedrag, keuzes en jouw onderwijs doen er toe!


Voor wie?

Een training voor onderwijsprofessionals die hun regie willen versterken en gaan voor rust in hun groep!


Werkwijze
Tijdens de training ‘In(ter)Actie en Regie!’  leer je hoe je je regie voor de klas kunt versterken. Hoe jij rust kunt brengen in je groep.
Het gaat over klassenmanagement, gedrag, orde houden, werken vanuit rust, effectief lesgeven, communicatie en… over jou!

In deze hele praktijkgerichte training gaan we vooral veel doen. Je krijgt heel praktische handvatten en natuurlijk wordt er ook kennis gedeeld en krijg je achtergrondinformatie. Zo kun je doen wat werkt!

Opbrengst

  • Je vergroot je inzicht hoe jij regie kunt pakken en hoe dit samenhangt met je klassenmanagement, de interactie en de didactiek. Je vergroot het inzicht in de invloed die jij hebt als professional op het werken in en met jouw groep en betrokkenen.
  • Je hebt in beeld wat jouw groep of die ene leerling nodig heeft van jou als onderwijsprofessional en je hebt inzicht in hoe je kunt voorzien in die behoefte.
  • Je heb inzicht in dat wat werkt.
  • Je kijkt anders naar (klassen)situaties en je kijkt anders naar (en achter) gedrag.
  • Je hebt je tijd zinnig besteed. Dat wat er gedeeld wordt, werkt en wat je meeneemt kun jij direct toepassen in je eigen onderwijspraktijk!


Locatie, Tijdsinvestering & Kosten

De training kan op jouw locatie aangeboden worden. 
De training wordt op maat samengesteld. De offerte is dus ook op maat!
Neem contact op voor meer info.