Uit de klas | maatwerk

Training | Workshop
Op zoek naar de invulling van een training of workshop? 
Ik hou er van om mijn passie, ervaring en vakmanschap te delen. En dat doe ik met een bak energie en enthousiasme. Een training van mij is heel praktisch en concreet. Veel doen en ervaren! We kunnen bijvoorbeeld inzoomen op onderwerpen als:  klassenmanagement, interactie, ondersteuningsbehoeften van leerlingen, regie van de leerkracht, groepsdynamiek en/of communicatie met ouders. 
De kracht zit ‘m in het maatwerk. Neem vrijblijvend contact op, stel je vraag en we kijken naar de mogelijkheden.

“Duidelijk, gewoon, geen poespas!”
“Ben aan het denken gezet tijdens deze training.”
“Praktisch en concreet! Hier heb ik wat aan!”
“Vakmanschap!”
Zij-instromers, ECHT OnderwijsAdvies

Op zoek naar advies of een sparringpartner voor jouw school of organisatie? Wil je dat er iemand vanuit de onderwijspraktijk met je meedenkt? Wil je een gesprekspartner die creatief en out-of-the-box durft te denken? Neem dan contact op, stel je vraag en we kijken naar de mogelijkheden.

“Willemijn is meedenkend, flexibel en een prettige maar
ook kritische gesprekspartner met de leerling altijd in het vizier.”
Miranda Cossé, KrachtvaardigInspiratie

Het is je vast niet ontgaan dat ik vind dat ik het mooiste vak van de wereld heb. Mijn ervaring en passie voor het vak deel ik graag. Op papier. Of real life. Bijvoorbeeld met potentiële, nieuwe leraren. In een inspiratiesessie neem ik de deelnemers op verhalende wijze mee naar de onderwijsvloer. Ik deel mijn enthousiasme. Mijn vakmanschap. Ga in gesprek. Zet aan tot denken. Geef ruimte voor twijfel. Prikkel tot het stellen van vragen. Ik schets een mooi maar realistisch beeld van de dynamische onderwijspraktijk.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Een voorproefje? Lees vast een goed verhaal over onderwijs!

“Wauw. Kippenvel. Wat een verhaal. Dit is waarom ik voor de klas wil.
Willemijn deelt haar ervaring en passie voor het vak op een geweldige wijze.”
deelnemer inspiratiesessie, Klassewerk Den Haag


Terug naar aanbod