Uit de klas | maatwerk

Workshop
Naast mijn trainingsaabod, werk ik ook op maat.
Op zoek naar de invulling van een studiemoment of workshop? Ik kan inzoomen op onderwerpen als:  klassenmanagement, interactie, ondersteuningsbehoeften van leerlingen, regie van de leerkracht, groepsdynamiek en/of communicatie met ouders. 
Ik deel mijn kennis, ervaring, lol en liefde voor het vak graag! En dat doe ik met een bak energie en enthousiasme. Een training van mij is heel praktisch en concreet. Veel doen en ervaren! 
De kracht zit ‘m in het maatwerk. Neem vrijblijvend contact op, stel je vraag en we kijken naar de mogelijkheden.

“Willemijn is meedenkend, flexibel en een prettige maar
ook kritische gesprekspartner met de leerling altijd in het vizier.”
Miranda Cossé, Krachtvaardig


Intervisie

Soms is het vak verrekte moeilijk. Bijvoorbeeld wanneer de interactie met leerlingen of ouders niet lekker loopt. Als gedrag vragen oproept. Hoe fijn is het dan om tijdens intervisiebijeenkomsten met collega’s van gedachten te wisselen en samen op zoek te gaan naar antwoorden op jouw vragen. 

Ik begeleid intervisiebijeenkomsten met startende leerkrachten maar ook met meer ervaren leerkrachten. Je bent immers nooit uitgeleerd! Ik bewaak het proces en zet de deelnemers aan het denken door de juiste vragen op het juiste moment te stellen.
Neem voor meer info en de mogelijkheden contact op!


“Ben echt aan het denken gezet!”
“Had eigenlijk geen zin in een training na school… maar wow, dit was top!
En hier kan ik wat mee in mijn klas.”
Klasse! leerkrachten, Driessen OnderwijsInspiratie

Het is je vast niet ontgaan dat ik vind dat ik het mooiste vak van de wereld heb. Mijn ervaring en passie voor het vak deel ik graag. Op papier. Of real life. Bijvoorbeeld met potentiële, nieuwe leraren. In een inspiratiesessie neem ik de deelnemers op verhalende wijze mee naar de onderwijsvloer. Ik deel mijn enthousiasme. Mijn vakmanschap. Ga in gesprek. Zet aan tot denken. Geef ruimte voor twijfel. Prikkel tot het stellen van vragen. Ik schets een mooi maar realistisch beeld van de dynamische onderwijspraktijk.
Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Een voorproefje? Lees vast over het mooiste vak van de wereld! 

“Wauw. Kippenvel. Wat een verhaal. Dit is waarom ik voor de klas wil.
Willemijn deelt haar ervaring en passie voor het vak op een geweldige wijze.”
deelnemer inspiratiesessie, Klassewerk Den Haag